Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2017, Muzeul Unirii din IASI organizeaza simpozionul international “Monumentul — Traditie si Viitor”


loading...

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2017, Muzeul Unirii din IASI organizeaza simpozionul international “Monumentul — Traditie si Viitor”.

O noua editie a Simpozionului Internaţional „Monumentul – Tradiţie şi Viitor“ va fi organizata in capitala Moldovei de catre Complexul Muzeal National “Moldova” Iasi, cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi, care ar urma sa contribuie cu un ajutor financiar de 10.000 de lei pentru buna desfasurare a evenimentului, potrivit bzi.ro

Cu ocazia celei de-a XIX-a editia a acestui simpozion international, se vor reuni specialisti din tara si din strainatate specializati in lucrari de conservare si restaurare ale monumentelor istorice, care vor vizita obiectivele istorice de prin judetul IASI. In cadrul acestui simpozion, sunt prezentate in fiecare an noile descoperiri, tehnici si tehnologii de conservare si restaurare a monumentelor istorice.

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2017, Muzeul Unirii din IASI organizeaza simpozionul international “Monumentul — Traditie si Viitor”

Timp de cateva zile, intre 28 septembrie si 1 octombrie, capitala Moldovei se va bucura de atentia si expertiza unora dintre cei mai importanti specialisti din tara si din strainatate din domeniul conservarii si restaurarii operelor de patrimoniu istorc.

La acest simpozion international si-au anuntat prezenta membri ai Academiei Romane, specialisti din cadrul Ministerului Culturii, membri ai Uniunii Nationale a Restauratorilor Monumentelor Istorice din Romania, membri ai lnstitutului National al Patrimoniului, dar si specialisti de talie internationala din strainatate din domeniul conservarii si restaurarii monumentelor istorice.


loading...

About The Author

Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Razboi gazetaresc in Moldova, Foto: IASITVLIFE
Razboi gazetaresc in Moldova la IASI

Razboi gazetaresc in Moldova: este deja celebru dictonul potrivit caruia pana este mai puternica decat sabia, fiind folosit cu o...

Ungurii care vor ajunge la IASI se lovesc iar de Trianon: Cinematograful Republica va reveni la denumirea sa initiala de Trianon
Ungurii care vor ajunge la IASI se vor lovi iar de Trianon: Cinematograful Republica va reveni la denumirea sa initiala

Ungurii care vor ajunge la IASI se vor lovi iar de Trianon: Cinematograful Republica va reveni la denumirea sa initiala....

Iesenii vor forma in semn de protest un lant uman urias pentru Autostrada Iasi - Tg. Mures, Foto: Facebook
Iesenii vor forma in semn de protest un lant uman urias pentru Autostrada Iasi – Tg. Mures

Iesenii vor forma in semn de protest un lant uman urias pentru Autostrada Iasi - Tg. Mures. Un grup de...

Închide