Caravana Creativității ajunge în Iași


loading...

Caravana Creativității ajunge în Iași :Nesquik și Profesorii Trăsniți de la Fun Science îi așteaptă pe părinți alături de cei mici pe 18 iunie, între 11:00 și 18:00, în Parcul Palas Iași, 16 iunie 2017 – Nesquik Opti-Start, singura cacao cu adaos de fier din România, a dat startul Caravanei Creativității, care are următoarea oprire în Iași, pe 18 iunie, între 11:00 și 18:00, în Parcul Palas.

Alături de Profesorii Trăsniți de la Fun Science, părinții sunt așteptați împreună cu cei mici pentru a descoperi lumea experimentelor prin știință și joacă. În cadrul acestui atelier, cei mici vor învăța importanța absorbției Vitaminei D în organism și cum funcționează aceasta, dar și importanța Fierului și a Zincului pentru dezvoltarea cognitivă.

În plus, cei mici își pot pune în valoare creativitatea și imaginația printr-un experiment în care vor învăța cum se poate realiza plastilina Nesquik. În primele două opriri ale Caravanei Creativității, în Craiova și București, peste 8.000 de părinți și copii au explorat lumea experimentelor.

Caravana Creativității ajunge în Iași

Complexul Opti-Start, aliatul părinților în Caravana Creativității
Cu startul potrivit, orice copil își poate pune în valoare creativitatea, dar întotdeauna alături de o alimentație echilibrată și o viață activă, care să îi ofere energie pentru o zi de joacă.

“Este recomandat ca părinții să includă în meniul zilnic al copiilor o varietate de alimente, care să asigure necesarul de vitamine și minerale pentru organism. Fierul și zincul sunt două minerale esențiale pentru dezvoltarea cognitivă și buna funcționare a sistemului imunitar. Părinții pot include în meniu alimente bogate în fier precum carne slabă, pește, spanac, ouă, năut sau nuci, care pot fi ușor de adaptat astfel încât să fie pe placul celor mici. Acestea pot fi oferite în diferite momente pe parcursul zilei, atât la mesele principale, cât și ca gustări. Iar pentru un gust delicios, meniul zilnic al copiilor poate fi completat cu Nesquik Opti-Start, singura cacao cu adaos de fier din România”, declară Nicoleta Tupiță, Nutriționist, Nestlé România.

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent cu mai mult de 2000 de mărci în 189 de țări. Are un număr de aproximativ 335.000 de angajați la nivel global și 436 de fabrici în 85 de țări. A înregistrat vânzări de 88.8 mil CHF în anul 2016. Prin misiunea companiei, “Good Food, Good Life”, Nestlé își ia angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață sănătos.

Nestlé a intrat pe piața din România în 1995, în momentul de față având 900 de angajați în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

 

 


loading...

About The Author

Citește articolul precedent:
De ce presa mainstream din Romania a ignorat un eveniment de o importanta capitala pentru romani? 6000 de tineri au pus capitala Moldovei pe harta ortodoxiei mondiale!
De ce presa mainstream din Romania a ignorat un eveniment de o importanta capitala pentru romani? 6000 de tineri au pus capitala Moldovei pe harta ortodoxiei mondiale!

De ce presa mainstream din Romania a ignorat un eveniment de o importanta capitala pentru romani? 6000 de tineri au...

Maternitatea Cuza Voda din Iași intentioneaza sa ofere teste genetice gratuite
Maternitatea Cuza Voda din Iași intentioneaza sa ofere teste genetice gratuite

Maternitatea Cuza Voda din Iași intentioneaza sa ofere teste genetice gratuite Pentru a diminua riscul nasterii unor copii cu sindromul Down...

Despre sănătate și performanța organismului
Despre sanatatea si performanta organismului

Vă invitam la evenimentul - Despre sănătate și performanța organismului - sprijinit de Asociația Asnatura, susținut de Mariana Iacobescu, consultant...

Închide